Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


elrabolva

2013.08.02

Jack keze remegett.

Az elmúlt hetekben átértékelte a kapcsolatát és nem tudta, mi tegyen… az elmúlt napokban minden megváltozott.

 

A történet úgy kezdődött, hogy Ashelyt, a barátnőjét elrabolták. Egy levelet csúsztattak a postaládájába, miszerint náluk van a lány és figyelik őt. Tesztelik.

 

Az első levél tisztázta a játékszabályokat;

 

-nincs rendőrség

-Jack teljesíti amire kérik a levelekben, különben baja eshet a barátnőjének

-amennyiben valamit szánt szándékkal  nem teljesít, piros x-et rajzolva a szobája ablakára jelzi azt és a barátnőjét szabadon engedik, de szemmel tartják és ha nem szakít vele, azonnal megölik

 

A zsarolás tárgya ezúttal nem pénz volt. Először csak apró kérések/parancsok Jack hobbijait illetően. A háklis fiú nehezen vette ezeket is, hisz sok berögződött, szinte már kényszeres cselekedetnek kellett búcsút intenie, de hát a barátnőjéért tette.

A cigiről való lemondás mér nehezebben ment, de mi van ha figyelik és kárt tesznek Ashely-ben?

Egyik napról a másikra ez is megvolt. Jack már szenvedett. Néha előtört belőle az ideges énje és azt mondta, rágyújt a francba… Ashleyt elengedik, ő szakít vele és leszállnak róla ezek a barmok.

De nem tette… szerette a lányt… igazi szerelem-próba volt ez…

Aztán jöttek a cifrább utasítások. Egy éjszakát a városban kóvályogva kellett töltenie pénz nélkül. Koszosan és fáradtan ért haza másnap hajnalban. Ezután össze kellett törnie a kazetta-gyűjteményét.

Megtette. Zokogva, de megtette.

Aztán kiakadt. Üvöltött. Nem hitte el hogy figyelik minden lépését, betelt a pohár. Másnap a levélkéhez megkapta Ashley egyik tincsét is. Úgy érezte, jobb ha nem packázik velük. A levelek szerint Ashley jól van, jól érzi magát és továbbra is figyelik őt.

Jacket azonban már nem érdekelte Ashley hogyléte… vagy igen?? A felelősség érzet megvolt. Nem eshetett baja miatta a lánynak… de elgondolkodott a piros x-en. Nem bírja tovább. semmi nem ér ennyit… mi lesz az ő életével???

Egyáltalán meddig tart mindez?

 

Szakít a lánnyal… talán nem is muszájból…  szerelmes érzései kezdtek eltompulni. A kidobott gyűjteményre gondolt… pangó tüdejére… leszarom…!

Más talán eddig sem ment volna el… elege van… fájt neki, de ez volt az igazság….

 

Aznap éjjel kirakta az x-et.

 

A következő levelet Ashley hozta. A lány jó állapotban volt.  Nem rabolta el senki. Az egészet ő találta ki. Hogy próbára tegye a szerelmüket. Félig csalódott, félig büszke volt Jackre, amiért eddig elment érte.

Jack nagyot köpött a lány elé és elküldte a fenébe.

Ashley sokáig bánkódott elmebeteg ötlete miatt, majd hamarosan másik srácra talált. Aztán rájött, hogy senkivel nem olyan, mint Jackkel.

Ezalatt azonban Jack is másik partnerre talált. Boldognak látszott. Sőt, nem  csak látszott, az is volt.

Nyugodtan élte a saját életét….is. Kazettákat gyűjtött, dohányzott (ráér még leszokni) amellett megbízott a barátnőjében és ő is benne.

Ashley féltékeny volt. Elrabolta Barbarát és a játék elölről kezdődött. Ezúttal véresen komolyan. Jack új barátnője Ashley kezében volt. Jöttek a levelek.

A végeredmény váratlan volt. Jack egyszerűen főbe lőtte magát. Idegösszeroppanást kapott és végzett magával.

Ashley természetesen figyelte. Abban a pillanatban sikító-görcsöt kapott és összeesett. Barbara kiszabadult a karmai közül, Ashley pedig szanatóriumba került. Teljesen megőrült.

A szerelem bilincsei… próbatételek sora… elenyésző személyiségek… őrült szerelem, mely ki tudja milyen mértékben kerül viszonzásra…

Zavarok a lélek mélyén…

A legromantikusabb történet, amit valaha hallottam…

 

Szabó Gábor 2013-08-02

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.