Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


hamiltonfacebookja

2012.09.23

 

 Sziasztok, kedves Olvasótáborom! Ma ismét egy könnyedebb témát hoztam, nemrég ugyanis azt hallom, hogy a Forma-1-es Hamilton telemetriai adatokat osztott meg a közösségi oldalán. Ezeket az adatokat- bármi legyen is az, hogy „telemetriaiadat”- nem ildomos nyilvánosságra hozni a nagyközönség számára, de nekem nem ez ütött szöget a fejembe…

 Mondom először vicceskedve; „a közösségi oldalán… biztos a májvip-en:)….

Aztán gondolkozom, hogy vannak ezeknek a sztároknak bizony ilyen oldalaik. Nade vannak rajongóik is. Valószínűleg ezért csinálták az oldalt, pr-fogásként. Aztán arra gondoltam, hogy ha egy sztár visszajelöli minden jöttment rajongóját- mert ellenkező esetben talán a rajongó megsértődik és nem lesz többet rajongó- akkor lesz egy milliónyi ismerőse!

 Azok meg biztos küldenek neki szerelmes üzenetet, meg hogy Hajrá, meg jó volt tegnap a koncert… nem irigylem, aki ezeket a leveleket átböngészi… (erre persze külön ember van, némelyik válaszol is)

 De ezesetben van az illető sztárnak egy másik profilja is, ahol meg van cserélve a neve és csuklyában van, hogy csak a család és az ismerősök találják meg?

 Most elképzelem, ahogy Hamilton leül a fészbuk elé. Levele jött! Végigböngész 9000 rajongóit, majd a legutolsóban megtalálja az anyukája írását, miszerint Monacóból hazafelé jövet egy kis karalábét ne felejtsen már el….

 De ez veszélyes is lehet egyébként…

Mint jó ismerős írok a falára egy baráti üzenetet egy gyerekpornós linkkel, hogy sok időbe telt, de megtaláltam, Lewis!:D:D:D

 Ott aztán kell egy sajtótájesz:)

 Szóval veszélyes ez.

 Vagy valaki feltöri az oldalt és bejelöl neki alkalmazásokat, például; Mit dúdolsz ma?- népdalkereső. Vagy hogy; Melyik pilóta lennék a Forma-1-ből?:D:D:D (és nem ő jön ki!!!:D:D:D)

Meg azon is el lehet gondolkodni, hogy nézik-e egymásét?

Pl.; Alonso kiteszi a Nemzeti Sport online-ról az ütközését, aminek következtében Hamilton megelőzte és akkor Hamilton lájkol egyet?:)

 Lewis Hamilton csatlakozott a „Verseny után kegyetlenül beb@#unk” eseményhez:D

 Na, látjátok; egy hírekből elkapott mondatról ennyi ökörség eszembe jut…

Zárópoénként akkor és el is köszönök mára;

Lewis Hamilton kedveli ezt: jaks.eoldal.hu:)

peáce!!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.