Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


nenolj

2012.05.30

Mennyire képes szeretni egy ember?

Bizonyára most mindenki, aki volt szerelmes ecsetelni kezdi a maga hasonlítási filozófiáját, vagy ha nem volt szerelmes, hát elmegy a barátok illetve a család, esetleg a kiskutyája felé.

Én ezt valahogy sosem tudtam szavakba önteni. Lehet, hogy pont ez a titka, hogy akkor igazi, ha leírhatatlan? Vagy csak én vagyok ilyen érzelgős? Tudod, a „meghalnék érte” cuccok néha csak keveset mondanak el. Én speciel mindig hajlamosabb voltam verselni, vagy zenélni. Abban jobban ki tudtam fejezni magam, már csak azért is, mert az ilyen dolgok magával ragadják a másik felet is, és talán érezni kezdi egy szeletét annak, amit én, illetve talán egy tizedrészét megérti annak, amit és amilyen intenzíven én érzek.

 

Halálosan szeretni, halálosan félni…, szép ez a szenvedély, de mégis él mindenki. Egyedül azok nem hazudtak, amikor ilyeneket mondtak, akik tényleg kiszálltak ebből a játékból, önszántukból. Önző egy dolog, de valahol érthető.

…és a halálos szerelem, vagy félelem átértékelődik. Tényleg van ilyen. Amikor a józanész nem tud beleszólni.

…nem tudok verset írni. Próbáltam, lenne is mit mondanom, de valahogy most nem megy.  Volt egy kisebb történetem is, erre a legújabb vívmányomat- a füzetemet ( akik legutóbb meghallgattak tudják miről beszélek)- elhagytam. Ilyen a formám. Ha megtalálom, bemásolom a dolgokat, ha nem, hát merüljön a feledés homályába.

 Kívánok mindenkinek sikeres vizsgaidőszakot, szigorlatokat, vizsgákat, záróvizsgákat, szakdoga-védéseket, munkát, pihenést, nyarat, fesztivált, cimborákat, szeretőt, jegyest, barátot-barátnőt és mindenkinek kívánok mindent, ami nem maradhat ki a nyárból. Ilyen a felfújható strandlabda, a medence-aljával felsértett nagylábujj, a lángos, a pia, a természetes vizek, a koncertek, az izzadás a buszon, a nyaralás, a találkozások a búcsúk és természetesen a szerelem.

 Nem mintha nem találkoznánk még nyárig-nyáron-vagy azután, de mivel értelmesebb dolgok nem jutottak eszembe, így ezzel kellett eljutnom az oldal aljáig:)

 Talán sokatok iskolaévei véget érnek mostanság, de egyet ne felejtsetek el, legalábbis próbáljatok meg! Csak annyira nőjetek fel, amennyire muszáj!

 

peáce emberek!

 

---------kép-tár---->

 

sony_logo_11.jpg

 

 

 

 u.i.:

dugó-díj: ez eddig is volt, ha belegondolsz, csak a türelmi-zónában….:)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

<3

(Batus, 2012.05.30 21:47)

jaj ez olyan egyszerű és szép volt...